Pored najave da su neki investitori zainteresovani za snimanje filma Millennium, tu su i glasine da je Fox zainteresovan za snimanje nastavka serije - najverovatnije bez učešća Chrisa Cartera i bez njegovog uticaja kako se čini, da bi se stvari mogle odvijati dalje. Veruje se da je studio zainteresova za snimanje još jednog X-Files filma, a smatra se da ni ovde Carter ne bi imao nikakvog uticaja. Naravno, u pitanju su samo spekulacije, ali s druge strane u navodi se izvor "iznutra", tako da bi ovo i moglo biti tačno.
Ako bi Fox prepustio produkciju nekom drugom, moguće je da bi Millennium bio distribuiran od strane same produkcijske kuće.
Veruje se da će Carter biti van tima i jedno od imena koje se za sada spominje u trci za režisera nezavisnog filma Millennium je Brett A. Hart.
Hart je radio sa Henriksenom 2007. na Bone Dry and i pokazao je zainteresovanost za projekat - čak i da bi to uradio besplatno. Ovaj triler sa ne tolikim budžetom je jedan od Henriksonovih boljih filmova u poslednjih nekoliko godina i pokazuje čist vizuelni stil režisera i podrazumeva ulaganje minimalnog budžeta u ostvarivanju najboljih rezultata.


izvor: screenrant.com

3 Comments

  1. Pa kako je Carter bio ljubazan da snimi neverovtno otkrice zvano dosije x - zelim da verujem, nije ni cudo da ga niko nece za rezisera.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post