Oni koji ne spadaju medju nas, obične smrtinke, su juče u Los Andjelesu mogli da prisustvuju okupljaju inicijative IBG i učestvuju na tribini Believe Again sa Gillian Anderson, Chrisom Carterom, Frankom Spotnitzem i Robom Bowmanom.
Na tribini se uglavnom govorilo o saradnji sa Chrisom, najboljim momentima tokom snimanja serije, Gillianinoj trudnoći i odnosu sa Sheliom Larken, kao i o snimanju novog filma. Prema Karterovim rečima, mitologija 2012 predstavlja pravu fatamorganu i da bi definitivno to trebalo da bude tema trećeg filma. Dodao je da je kampanja fanova ostavila neverovatan utisak na Fox i da je studio je veoma zadovoljan angažovanjem fanova..
Frank je rekao da se nada da bi u budućnosti  film bio snimljen iz poštovanja, a ne da  projekat bude uradjen zbog novca.
Naravno, ne treba zaboraviti da je jedan od cilja skupa bio i prikupljanje sredstava za žrtve silovanja u kliničkom centru u Santa Barbari. Frank je uspeo da prikupi oko 1400 dolara.


ceo izveštaj se može naći na zvaničnom sajtu xfn: pod nazivom: Believe Again XFN Coverage - Live
njihove slike sa tribine se nalaze na ovom linku: http://s812.photobucket.com/albums/zz45/XFilesNewsPics/
diskusije i komentari na Big Light (Profil IBG): http://network.biglight.com/profile/InspiredByGillian

6 Comments

  1. Blago njima... Gilian izgleda super!

    ReplyDelete
  2. Od kad nisam videla Krisa! Super su, samo da se snimi vise taj treci deo.

    ReplyDelete
  3. Bilo ih je lepo videti na okupu, falio je Dejvid koji je inace vidjen pre par nedelja u LA, sto je objavljeno na ovom blogu. Ne znam sad, da li ga je mrzelo da dodje ili je nesto drugo u pitanju. A sto se tice filma mislim da ce morati jos neko duze vreme da prodje da bi se znala sudbina treceg filma. Fox je za IWTB izdvojio skroman budzet, a koliko ce kostati snimanje za spektakl kakav se ocekuje, ipak ekonomska kriza jos uvek traje. Nisam pesimista, ali to je samo moje misljenje. Bez ljutnje :) pozz. OK je blog.

    ReplyDelete
  4. Slazem se sa DrX.

    ReplyDelete
  5. Jao ove slike su extra!!! Kad smo kod filma, da - definitnvno moramo jos da cekamo jer mora jos dosta toga da bude regulisano. Koliko ce para Fox morati da izdvoji nisam sigurna, jer cak ni FTF nije imao veliki budzet. Ipak, najbitnije je da se film snimi... samo toliko xD

    ReplyDelete
  6. Nastavak inicijative fanova za snimanje novog filma tek predstoji. Uskoro stizu detalji... be patient!

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post