Nakon četvrtog dela kampanje IBG Auction Wave #4 i prodaje Rols Rojsa u svrhe Neurofibromatosis, Inc. stiže i aukcija u organizaciji poznatog brenda Dunhill

Dana 14. februara biće održana jedinstvena prodaja kragni koje su "označene" usnama poznatih dama, medju kojima je i Andersonova. Sav prihod ide u borbu protiv raka prostate.

eBay

Kada je u pitanju (istorijski) Boogie Woogie, na fan stranici Facebooka  nalazi se informacija da  će se film pojaviti 16. aprila.

Blog Birds eye view (BEV) je objavio da će Gillian pojaviti na ceromoniji Secret Screening u stili dodele prestižne filmske nagrade Oskar. Ona će uručiti nagradu za najbolju režiserku. Ovaj blog je akcenat stavio na Kathryn Bigelow, poznatu i po ostvarenju Fish Tank, kojeg je krajem prošle godine Gillian preporučila svojim fanovima da ga obavezno odgledaju.

Inače, na listi nominovanih za nagradu Oskar u kategoriji za najbolju režiju nalaze se: James Cameron (Avatar), Kathryn Bigelow (The Hurt Locker), Quentin Tarantino (Inglorious Basterds), Lee Daniels (Precious) i Jason Reitman (Up in the Air).

3 Comments

  1. Ok. Ona se uvek odazivala humanitarnim akcijama i to je lepo, ali mogla bi malo vise da povede racuna o pojavljivanjima i o svom poslu. Znaci, ljudi treba da cekaju da se premijere razvlace po godinu - dve. Koliko godina treba da prodje da dozivimo Smell of apples i No one gets off in this town? A Boogie Woogie - aprila, ali koje godine? Bila sam malo ironicna, ali tako stoje stvari. Da nisam njen fan ne bih se ni interesovala za nju i bilo bi mi sve jedno. Pozz

    ReplyDelete
  2. Epa ne znam sta da kazem, osim da bi trebalo malo vise da se angazuje. A doci ce i april, pa cemo da vidimo konacno taj film.

    ReplyDelete
  3. A da, ne bi bilo lose imati ovu kragnu :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post