Duhovni uskoro kreće da snima novu sezonu serije Kalifornikacija. Seksualni ispadi isfrustriranog pisca Henka Mudija će nastaviti da zabavljaju publiku dok on pokušava da se izvuče iz rupe u koju je upao prošle godine.
“Rešili smo prošle godine da Henka pošaljemo u zatvor,” rekao je Duhovni na konferenciji za novinare u okviru promocije novog filma Džonsovi. “Kao da je prošle godine serija bila usporena. Medjutim, ovo je komedija, tako da smo morali da pazimo da radnju kako bi ostala u domenu komičnog. Ne želimo da serija postane drama tako da mislim bi ove godine trebalo da ubrzamo tempo.”
Biće nekoliko novih likova u seriji, sa prvorazrednim glumcima koji će ih igrati. Ne zna se ko bi se mogao naći na listi ovih glumaca ali je Dejvid otkrio: “Moj advokat i poznata holivudska glumica. Svaka sezona ima novi šablon i novu ekipu glumaca, što je svima nama osvežavajuće. Prošle godine su gostovali Ketlin Tarner i Piter Galager. Ove godine ćemo takodje imati nove glumce.”
Što se tiče glumice, serija neće zahtevati zvezdu koja bi igrala samu sebe. One su stvorene kao likovi glumica koje postoje jedino u svetu Kalifornikacije.
“Verovatno bi to bila izmišljena poznata osoba. Mi smo poprilično maštoviti ali to neće biti ime koje je prepoznatljivo u stvarnosti.”
Duhovni voli likove sa jakim karakterom kojima bi Henk mogao da se suprotstavi. “Za mene je osoba koja prilazi Henku dostojan protivnik. On je buntovnik tako da će se uvek raspravljati sa ljudima. Kada se  svadja sa nekim, a taj neko ne želi da mu uzvrati ili nije dostojan prostivnik, onda to podseća na maltretiranje i  to mi se toliko ne dopada. Kada je za njega neko poput gurua koji može da pomogne samom sebi na drugoj godini, onda mi se takve stvari svidjaju jer se on zapravo bori za nešto, više nego što bi želeo da uništava stvari.”
Henkovi seksualni apetiti se pojačavaju iz godine u godinu. Kada počne scena sa ženom koja ga udara po licu, a on povraća po skupoj slici, onda scenaristi mogu da imaju problem.
“Mučno je,” navodi Duhovni. “I teško. Ima toliko povraćke.”
Kalifornikacija ulazi u četvrtu sezonu bez naznaka o završetku serije. Dejvid je radio na Fox-ovoj seriji Dosije X devet godina, od kojih je gostovao u posledje dve. Cilj mu je da nastavi sa Kalifornikacijom koliko je god potrebno.
“Prija mi rad na seriji, jer je osećaj isti kao i na odmoru. Pogotovu sada jer živim u Njujorku, gde dolazim tri meseca pre snimanja, za razliku od Dosijea X gde imate raspored od deset i po meseci, tako da zaista volim ovo da radim. Mislim da će ukinuti ovu seriju pre nego što postanem umoran od nje. Kablovska mreža ne mora da ide toliko daleko jer je njihova ekonomija drugačija od one na televizijskoj mreži. Nadam se da će serija imati šest sezona sa po 12 epizoda u svakoj.”
Možda bi nekada Henk mogao da otputuje za Njujork. “Bilo bi dobro, jer bih onda mogao da radim kod kuće ali je teško zamisliti seriju zvanu Kalifornikacija. Nažalost, logika nalaže snimanje 12 epizoda po sezoni, a ako bi se snimilo 25 epizoda, onda bi njih četiri mogle snimiti u Njujorku, ali onda ne biste imali mnogo toga u njemu, poput The Brady Bunch-a na Havajima. Kada imate samo 12 epizoda onda možete dosta toga ubaciti u njih.”
Snimanje četvrte sezone kreće 19. aprila, dok se premijera sa nestrpljenjem očekuje septembra na mreži Showtime.


Hollywood news

Post a Comment

Previous Post Next Post