Dejvid Duhovni bi želeo da postane gej zbog aktera Twilight-a.

Glumac (49) priznaje da ima "podužu listu" sa poznatim muškarcima zbog kojih bi promenio seksualno opredeljenje, medju kojima su režiser Vudi Alen i zvezde popularne priče o vampirima, uključujući Roberta Patisona i Tejlora Lontnera čiji je on obožavalac.

Dejvid, koji ima dva deteta sa Teom Leoni navodi: “Da sam gej, mislim da bih sa te liste izabrao Vudija Alena. Geri Šendling je neko zbog koga bih imao otvorenu vezu, iz zabave. O, i sa svima iz filmova Twilight. Ne znam njihova imena, ali bih bio sa svima. Vukovi, vampiri? Svi su fantastični.”

Dejvid je takodje otkrio da je jedno od njegovih najvećih zadovoljstava tuširanje ispred kuće u Masačusetsu. Za magazin Empire je otkrio: “Iskreno se nadam da niko u Masačusetsu neće pročitati ovo, ali mi imamo spoljni tuš i ja volim da izadjem go napolje. Baš uživam da se tuširam u dvorištu.”

Takodje je priznao da stalno koristi slavu da bi dobio besplatne stvari: “Da li koristim popularnost da bih dobio nešto što ne moram da platim? Naravno! Najčešće sportsku odeću. I najbolja sedišta na utakmicama koja su fantastična. To je pravi užitak za nekog ko je odrastao sa željom da se bavi košarkom.”


inquisitr.com

3 Comments

  1. Ijuuu,koja blesurda od coveka, a uvek je i bio takav.

    ReplyDelete
  2. Pa... ocito da koristi i besplatno oglashivanje umesto matching services... lol... :))) Ah, taj duhovni, lepo da ga duh ne napusta ni u oci pedesetki :)

    ReplyDelete
  3. Vudi Alen??? Fuj.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post