Henk Mudi je vidjen ovog ponedeljka u Njujorku. Ipak ovaj pisac i protagonista Kalifornikacije izgledao je optimističnije nego do sada. Lepše obučen, oklopljen u firmirane farmerke i jaknu od antilopa. I zaboga, bio je taze obrijan.

Zapravo Dejvid Duhovni, dobitnik Zlatnog Globusa i glumac koji tumači Mudija bio je gost iznanadjenja koji je uveo šefa Showtime Networks-a Meta Blenka u CableFAX’s Programming Hall of Fame. Dogadjaj je održan tokom (treće) godišnje ceremonije CableFAX Program Awards, u hotelu Grand Hyatt.

Bilo je jasno da je prisutan Duhovni, a ne Mudi. Ipak bilo je nešto Mudija u Duhovnom. Tokom njegovog tribjuta Blenku, koga je sa preciznošću nazvao filantropom i velikim pobornikom talenta, Duhovni nije mogao da izdrži a da se ne koristi Mudijevim bezobrazlukom: "Moja serija još uvek nije prikazana. Znam da ćeš uskoro dobiti mikrofon, pa bi mogao da daš izjavu povodom toga", rekao je dok se publika gromoglasno smejala. Uzgred, prisutni iz Showtime-a su se mnogo više nasmejali, uključujući Blenka.


cableFAX

Post a Comment

Previous Post Next Post