Producent Frenk Spotnic (kome je danas rodjendan) je u najnovijem intervjuu za "Krejv Onlajn" govorio o dosadašnjem radu na prvoj sezoni serije "Hunted" i uporedio način rada ove serije sa "Dosijeom X". Deo ovog intervjua odnosio se i na treći nastavak "Dosijea X":

CraveOnline: Bili ste zauzeti serijom "Hunted", ali da li je bilo reči o napretku filma "Dosije X"?
Frank Spotnitz: Iskreno, sve se svodi na potvrdu studija, ipak, nastavio sam da pričam tome sa Krisom Karterom koji želi da ga snimi, koliko i Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson. Nažalost, nemam novih vesti, ali ne želim da gubim nadu. Nadam se da će biti trećeg i završnog filma koji dovodi priču o vanzemaljcima do usijanja.

CraveOnline: Da li to znači da je sledeči film zapravo i poslednji?
Frank Spotnitz: Nikad ne recite nikad, ali se nadam zadovoljavajućem, snažnom kraju koji priča zaslužuje. Mene bi veoma usrećio veličanstven završetak, mada ne mogu da pričam u ime Dejvida, Krisa ili Džilijan o tome.

CraveOnline: Da li je takav završetak deo papira na kojima ste sedeli još od kraja serije?
Frank Spotnitz: Da. Iskreno, menjan je jer je bilo potrebno mnogo vremena da protekne za snimanje drugog filma, pa smo se nadali da bi treći film mogao da ugleda svetlost dana pre datuma u 2012. godini, značajnog za milologiju "Dosijea X", što se očigledno nije dogodilo. Ipak, postoji osnovna grupa ideja vezanih za priču o kojoj smo Kris i ja raspravljali neverovatnih desetak godina. Imamo gomilu ideja o radnji filma.

CraveOnline: Pomenuli ste Dejvida i Džilijan, a da li će biti mesta za agenta Dogeta?
Frank Spotnitz: Ne mogu da kažem. To bi onda bio spojler. Ali ću reći da volim tog lika i Roberta Patrika i bilo bi mi drago da bude deo priče.

Kompletan tekst: Crave Online

Post a Comment

Previous Post Next Post