Kako navodi Holivud reporter, glumica je spremna za povratak na američku televiziju ulogom u dramskoj seriji "Hanibal", koja će biti radjena u produkciji televizijske mreže NBC, a u režiji Brajana Fulera. 

Serija zasnovana na knjigama Tomasa Harisa i kroz 13 epizoda govori o psihijatru koji postaje serijski ubica (Mads Mikelsen). Hju Densi je dobio ulogu Vila Grejema, profajlera koji je na tragu serijskom ubici uz pomoć Federalnog biroa, a glumačkoj ekipi se pridružuju Lorens Fišbern i Kerolajn Davernas. Serija će početi premijerno da se prikazuje u prvoj polovini 2013. godine, najverovatnije u februaru, ali će ipak tačan datum biti naknadno utvrdjen.

Entertejnment vikli je objavio vest da će se Andersonova pojaviti u tri epizode i tumačiti ulogu Lektorovog terapeuta, doktorke Badilie Du Morier.

U izjavi za novinare režiser serije je naveo da je cela ekipa ushićena izborom Andersonove, jer će na ovaj način biti označen njen povratak na američku televiziju nakon deset godina pauze. "Njena inteligencija i prefinjenost, kao i ime koje je postalo poznato zahvaljujući jednoj od najuticajnijih serija, načinili su je besprekornom glumicom koja spaja razum i pholološku taktiku sa jednim od najvećih negativaca u pop kulturi. Ne bih mogao da budem uzbudjeniji", naveo je Fuler.



Zvanični sajt serije: http://www.nbc.com/hannibal/

Izvor: hollywood reporter, entertainment weekly

Post a Comment

Previous Post Next Post