Dejvid je u sredu gostujući u popularnoj emisiji "Večernji šou" voditelja Džeja Lenoa izjavio da polaže sve nade u snimanje trećeg filma "Dosije X": "Još vek želimo da [ga] snimamo... Kris Karter, Džilijan Anderson i ja, uvek smo spremni."

 Duhovni, koji je izrazio želju za snimanjem je zatim ohrabio fanove za kampanjom slanja pisama studiu "Foks": "Želite da pišete 'Foksu' i naterate ih da rade...", naveo je publici, dodajući: "Mogao bih iznova i iznova. Igraću Foksa Moldera zauvek."

Ova serija je bila emitovana na "Foksu" tokom devet sezona (1993-1002), uključujuči i dva filma. "Dosije X: Pobedi budućnost" (1998.) je dostigao 189 miliona dolara na listi boks ofisa, ali je nastavak iz 2008. pod nazivom "Želim da verujem", uspeo da zaradi svega 68 miliona. Ipak, serija i dalje ima status kulta sa velikim brojem pratioca.

Kasnije je, tokom emisiie američki glumac Dž. B. Smuv lobirao ulogu u mogućem nastavku filma otkrivši: "Jednom sam video NLO, mogao bih da budem odličan vidovnjak. Imam i svedoka. Tako je i najbolje. Neko ko je stajao pored vas uvek može da potvrdi da niste bili pijani." (hollywood reporter)

Post a Comment

Previous Post Next Post