HBO, Sinemaks i Frenk Spotnic razvijaju seriju "Sem Hanter", sa Melisom Džordž u glavnoj ulozi. Spin-of  Sinemaksove serije "Hunted" ponovo prikazuje lik Sem, odvažne agentkinje u mutnom svetu privatne špijunaže. Sem, kojoj je ucenjena glava, sada beži od svojih bivših poslodavaca, dok u isto vreme mora da žaštiti ćerku. Biće prinudjena da radi kao honorarni špijun, ne bi li saznala ko želi njenu smrt i kako je to povezano sa ubistvom njene majke. Sinemaks planira emitovanje četiri jednočasovne epizode, na kojima Spotnic trenutno radi. Ova produkcija je želela da sačuva "Hunted", s obzirom da je BBC kao bivši partner odbio da saradjuje na drugoj sezoni serije.

Radom na novoj seriji Sinemaks dobija veću kreativnu kontrolu i dozvoljava Spontnicu da pomera granice serije u pripovedanju, prilagodjavajući je kablovskoj mreži nasuprot javnom emiteru, kakav je BBC.
 
Produkcija Kudos izlazi u susret Spotnicevoj produkciji Big Lajt. Izvršni producenti serije su Džejn Federstoun, Stiven Geret, Alison Džekson i Frenk Spotnic.




Dedlajn

Post a Comment

Previous Post Next Post