Nerdovi zaljubljenici u pop kulturu, barem oni srećniji, pohrlili su u velikom broju na "Comic-con", kako bi prisustvovali medjunarodnoj manifestaciji posvećenoj stripu i srodnim formama umetnosti. Dok su neki jednostavno želeli da pokažu svoje kostime insipisane "Ratovima zvezda", drugi su bili zainteresovani za tribine populatnih televizijskih serija i predstojećih filmova, uz prikazivanje trejlera, ekskluzivnih snimaka i pojavljivanje ikonskih glumaca koji su iznosili sočne detalje o njihovim ulogama.

Magazin "Roling stoun" predstavlja deset najzanimljivijih trenutaka sa tribina ove četvorodnevne ekstravagance. Na devetom mestu ove liste takozvanih "otkrovenja" nalazi se i trenutak sa tribine "Dosije X", kada je Džilijan Anderson pomenula seks izmedju Moldera i Skali:

"Nema naznaka da li će se Foks Molder i Dejna Skali ujediniti za treći film, s obzirom da je Kris Karter naveo da po tom pitanju treba biti oprezan. Ipak, Džilijan Anderson je šaljivo navela da je snimljena scena seksa izmedju popularnih FBI agenata, rečima: 'Snimili smo ga.' Nadajmo se da je ovo tačno."

Nažalost, nije tačno.

Ceo tekst: Roling stoun

Post a Comment

Previous Post Next Post