Tvorac "Dosijea X" napravio je povratak na televiziju pilot projektom "The After". Za sada, Amazon je omogućio strimovanje jedine epizode u trajanju od 54 minuta, a od gledalaca zavisi da li će ovaj projekat postati serija. 

Karter je na društvenoj mreži Redit (Reddit) razgovarao sa fanovima o novoj seriji i "Dosijeu X". Na samom početku razgovora oglasila se i Džilijan Anderson iz Belfasta, koja je izjavila da se unapred raduje budućoj zajedničkoj saradnji.  

Ovo su bila neka od zanimljivijih pitanja:

- Kako su danas Molder i Skali?  Da li je Skali još uvek doktor? Da li Molder retvituje postove o vladinim zaverama?
Odgovor na to pitanje je potvrdan. Skali je još uvek doktor. Molder nije na Tviteru, jer se plaši društvenih mreža. Pre bi bio korisnik anonimnih platforma, kao što je Redit. Postao bi madjioničar.

- Da li ste ikada zažalili zbog odluka da ubijete voljene likove kao što su Usamljeni revolveraši ili čak Krajčeka i Pušača?
Bilo bi suvišno preispitivati se. Ali, kao što sam objasnio Džeriju Hardinu, koji tumači lik Dubokog grla koji je ubijen na kraju prve sezone, niko nije ustvari mrtav u "Dosijeu X". Situacija je praktično suprotna od one u "Igrama prestola".

- Da možete ponovo da radite "Dosije X" iznova, da li biste nešto promenili?
… Mogao bih da promenim dve stvari, ali odbijam da otkrijem koje.

- Koja je vaša najomiljenija horor epizoda?
Reći ću "Beyond the Sea". Smeštena je u ranim fazama serije, jedna je od najbolje režiranih, napisanih i realizovanih priča koja je savršeno konceptualno realizovana.

- Za čime najviše žalite u "Dosijeu X"?
Elizabet Tejlor nikada nije gostovala u seriji.

- Recimo da u nekom skrivenom delu vašeg uma postoji ideja o trećem "Dosijeu X". Kako biste u par reči opisali tu ideju?
Drugi film bih sveo na ovo: "Nemojte da odustajete".
Treći film: "Jednostavno sačekajte".


Detaljnije: http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1z4a8e/i_am_chris_carter_creator_of_the_xfiles/

Izvor: Toronto Sun
Foto: Instagram

Post a Comment

Previous Post Next Post