Iako je Duhovnijev raspored trenutno nepopunjen, postoji nekoliko ideja kojima može da iskoristi slobodno vreme — jureći vanzemaljce i rešavajući nerešivo u još jednom "Dosije X" filmu.

Kako je njegova kablovska serija "Kalifornikacija" privedena kraju, Rolling Stoneje upitao glumca kolika je šansa da ga ponovo vidimo u odelu i kravati kao tragača za zaverama, odnosno agenta Foksa Moldera. Duhovniju se ta ideja itekako dopada. 

Prema njegovom mišljenju, voleo bi da je do sada radjeno više filmova u okviru franšize. Obećao je ideja neće izumreti sve dok zajedno sa koleginicom Džilijan Anderson i tvorcem serije Krisom Karterom budu imali snage za svoj posao:

"Uvek ću želeti da ga snimim. Voleo bih da smo snimali više nastavaka do sada. Voleo bih da je drugi film ispao bolji. Mislim da je posao dobro odradjen, ali ne u onom smislu da se odmah za redom snimi još jedan... Sve je u interesu Foksa i rasporeda. Kris ima potpuno novu seriju. Džilijan je u poslu. Ja takodje. Nije nemoguće, ali ni jednostavno. Nikada nisam ni pomislio da je sa tim gotovo. Rekao bih da nije gotovo sve dok neko od nas ne umre – sve dok jedno od nas troje ne umre ."

Izvor: Blastr

Post a Comment

Previous Post Next Post