Dejvid će 7. avgusta proslaviti svoj 55. rodjendan. I dok se ovaj dan bliži, glumac je opisao kako se oseća kao čovek u pedesetim.
"Mesto na kome se nalazim čini me srećnim. Protekla godina bila je plodonosna. Moj album se nalazi u prodaji, a na pragu je i novi roman ("Baki J**eni Dent"). Trudim se da ispoljavam svoju kreativnost na različite načine. Ne osećam da potrebu za samodokazivanjem", izjavio je za australijske Vesti.

A kako će proslaviti ovaj dan?
"Snimajući 'Dosije X'", rekao je uz smeh.

Iako ne odaje informacije vezane za radnju serije, glumac navodi sledeće: "Snimanje podstiče kreativnost. Serija je interesantna, ali neće biti ista. Ne može da bude. Ipak, snimanje sa Džilijan deluje prepoznatljivo. Radili smo zajedno toliko dugo da smo uspeli da stvorimo vezu koja će nas još dugo pratiti."

Kada se već govori o njihovoj ‘povezanosti’, snimak izvodjenja pesme u njujorškom klubu "Cutting Room" zapalio je internet i oduševio fanove "Dosijea X" nakon poljupca na sceni, kojim su Dejvid i Džilijan izgleda napravili odličnu pomociju za predstojeću seriju. "Pa, znate već kako to ide, rokenrol momci osvajaju devojke", našalio se Duhovni.

Post a Comment

Previous Post Next Post