Promovišući seriju "Pad", Džilijan je u intervjuu za britanski BuzzFeed govorila o društvenoj mreži Tviter i najpoznatijem tajnom agentu na svetu. 

Ukoliko pratite glumicu na pomenutoj društvenoj mreži, onda ste već upoznati sa urnebesnim slikama koje su praćene tagom #ThrowbackThursday. Možda vam je palo na pamet da su u pitanju fotografije iz njene lične arhive, ali ona do ovih slika dolazi zahvaljujući svojoj asistentkinji.

"Ne provodim nimalo vremena na njemu, ali mi zato devojka zadužena za upravljanje nalogom šalje slike koje pronalazi u slobodno vreme i pita: 'Šta misliš o ovome?' Ukoliko mi dopadne, onda volim da osmislim tekst."

Na pitanje da li će naredni Džejms Bond biti žena, Džilijan je odgovorila: "Ne nužno. Mogli bismo ponovo osmisliti Bonda. Ne mora da se radi o uklapanju u takav vid obrasca. Ipak, prijalo mi je. Bila je to zanimljiva sitnica na koju sam naletela pre izvesnog vremena."

Govoreći o "Padu", glumici je postavljeno pitanje da li serija obojena feminizmom, na šta je odgovorila da se radi o refleksiji Kjubitovih težnji. "Mislim da se itekako radi o izlogu Alanovih feminističkih težnji, kao i da je uglavnom usmeren kroz Stelu i prirodu patrijarhalnog društva u kome se nalazi, kao pripadnik policijskih snaga."

Premijera treće sezone serije zakazana je za 29. septembar. 


Post a Comment

Previous Post Next Post