Autor sajta GCE je nedavno imao priliku da intervjuiše Dejvisa o njegovoj dugoj glumačkoj karijeri, nezaboravnom liku Pušača i verovanjem u postojanje vanzemaljaca. Jedno od pitanja odnosilo se na jedanaestu sezonu "Dosijea X" i njegov povratak u seriju. 

"Dosije X" se vraća dogodine sa deset novih epizoda. Šta mislite da najviše utiče na interesovanje fanova za seriju i da li ćete biti deo nove sezone?
"Hoću, s tim što ne znam da li ću se pojavljivati u svih deset, ali sam siguran da ćete moći da me vidite u prvoj, i verujem, poslednjoj. Poprilično je interesantno videti da serija ima ogromnu fan bazu, koju pre svega čine ogirinalni fanovi koji su sada nešto stariji, ali tako ima i mnogo mladjih fanova koje susrećemo po konvencijama. Čini se kao da su deca fanova postala zainteresovana za seriju, možda ne u istom broju doduše, ako se uzme u obzir aktuelna različistost u pogledu televizije i zabave, ali su rejtinzi veoma dobri kada se govori o prethodnih šest epizoda, pa se može reći da očigledno veliki interes za seriju još uvek postoji."

Post a Comment

Previous Post Next Post