Gostujući u potkast emisiji "Coast With Gloria Macarenko", Kris Karter je najavio novi projekat producenta Rajana Kuglera.

Tvorac "Dosijea X" je istakao razgovor vođen "sa mladim Rajanom Kuglerom, koji seriju nosi na remont", a obogaćuje je uz raznoliku glumačku ekipu.

Ovo je prva najava novog projekta koji povezuje pomenutog producenta i franšizu "Dosije X". Pretpostavljamo da je ovaj projekat odvojen od prethodno najavljene animirane humoristične serije, što je u ovom trenutku čista pretpostavka. Takođe ne možemo biti sigurni da je "Dosije X: Albukerki" još uvek u procesu stvaranja.

Rajan Kugler je dobio dve nominacije za Oskara, a karijeru je započeo filmom "Fruitvale Station" iz 2013. Režiser je filmova "Creed" i "Black Panther".


Deo teksta je preuzet sa sajta: Bloody Disgusting

...

Razgovor sa Karterom, koji je govorio o zahvalnosti koju duguje gradu Vankuveru, glumcima i ekipi serije, kao i publici koja je pratila seriju, možete preslušati na ovom linku: CBCListen

Inače, ovaj potkast proslavlja trideseti rođendan "Dosijea X". Tim povodom, glumci Vilijam B. Dejvis i Nikolas Li prave osvrt na seriju u kojoj su glumili. CBCListen

Post a Comment

Previous Post Next Post