Holivudski glumci pridružili su se štrajku scenarista, a zbog dobro poznatih lica, ovaj događaj je okarakterisan i kao okupljanje nekoliko članova ekipe iz "Dosijea X".

Duhovni je izjavio za Dedlajn da postoji mnogo problema koje treba rešiti, posebno u vezi veštačke inteligencije. "Mislim da oni koji drže vlast imaju mnogo posla sa pokušajima da shvate, odlažući pitanje veštačke inteligencije. Šta ona može da uradi? To su filozofska pitanja", rekao je on. 

On je takođe istakao i prihode od striminga. "Uvek smo radili u industriji koja nagrađuje uspeh i ne prihvata neuspeh. Sada imamo te neprozirne strimere koji nam uglavnom govore šta je uspeh, a šta neuspeh, i ne bih verovao poslodavcu da mi kaže koliko dobro radim", dodao je.  

Ovaj štrajk podržala je i Anabet Giš. "Ovo je trenutak preokreta i svi se ovde stvarno borimo za ono što zaslužujemo. Kao neko ko je preživeo i živeo kroz zlatno doba, nažalost, zlatno doba je prošlo. Rezidualni fond više ne može da nas podržava kao nekada i to se mora promeniti", izjavila je.





Post a Comment

Previous Post Next Post