Gillian Anderson učestvuje u prazničnoj aukciji koja traje od 17. novembra do 1. decembra. Aukcija uključuje putovanje u Južnu Afriku, upoznavanje sa poznatim ličnostima i još mnogo toga. Gillian je najavila da će se u sklopu aukcije naći i dva Dosije X postera sa njenim potpisom.



Artists for a New South Africa (ANSA) je neprofitna organizacija koja posluje u SAD i Južnoj Africi i pomaže u borbi protiv HIVa i side, pomaže deci oboleloj od side u prihvatilištima, unapredjuje ljudska prava, vodi računa o pravu glasa i edukuje omladinu. 
Uz proslavu 20 godina od nastanka, ANSA nastavlja da pravi značajnu razliku uz razvoj inovativnih programa za saradnju, pružajući stipendije i sredstva za efikasne organizacije zajednice i podizanje svesti kod javnosti i organizuje akcije putem medijskih kampanja, javnog zagovaranja i umetnosti.
Organizaciju su osnovali članovi iz sveta zabave 1989. da podrži borbu protiv aparthejda i ANSA je od tada sakupila preko 9 miliona dolara za afričke neprofitne organizacije, isporučio 70 tona medicinske opreme i knjige za siromašne zajednice i obrazovala milione ljudi u SAD i Africi o HIVu i sidi i pravu glasa. ANSA radi u saradnji sa stručnjacima, aktivistima i liderima na lokalnom nivou, obučenim talentima, resursima, kao i to da svi njeni članovi imaju strateški uticaj.




ANSA - oficijalni sajt: http://www.ansafrica.org/

1 Comments

  1. Ne razumem ljude koji se sprdaju poznatim licnostima koje imaju, mogu i zele da pruze pomoc siromasnima. Drago mi je da je medju njima i Dzilijan.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post