Džilijan Anderson
- Andersonova je na listi potencijalnih glumica za ulogu ‘seksualno optužujuće i zavodljive’ gospodjice Havišam u radikalnoj televizijskoj adaptaciji Dikensovog klasika Velika očekivanja. Izvor navodi da Džilijan ima najviše izgleda u pregovorima da dobije ulogu za ovu trodelnu BBC-jevu dramu. Snimanje drame je zakazano za jul. (dailymail.co.uk)
- Džilijan je 8. juna prisustvovala otvaranju kolekcije Vilijam Vintedž. Nosila je primerak iz kolekcije Osi Klark (slika desno) koji datira iz 1968. (weblog.brownsfashion.com)
Vilijam B. Dejvis 
Na leto će premijerno biti prikazan SF triler Tall Man sa Džesikom Bil u glavnoj ulozi. Vilijam će se pojaviti u ulozi šerifa Čestnata.
Kold Rok je mesto koje je godinama unazad obavijeno velom tajni. Misteriozno tamno biće poznato kao Tall Man (visoki čovek) odvodi decu bez traga i svedoka. Ipak, medicinska sestra Džulija (Bil) nije sujeverna za razliku od meštana, sve dok ne postane očevidac uznemirujućeg dogadjaja... (williambdavis.com)

Usamljeni revolveraši
Tom Brejdvud, Brus Harvud i Din Hagland će prisustvovati konvenciji Armagedon Ekspo, koja će biti održana 22. i 23. oktobra u Konvencionom centru u Melburnu. (izvor: The X Files 3 fan stranica)

Nikolas Li 
Mini serija Once a Thief  biće po prvi put posle 14 godina konačno objavljena u formatu DVD i to 21. juna za kanadsko tržište.
Mak Remzi (Ivan Sergej) i Li An Tsei (Sandin Holt) su ljubavnici i profesionalni lopovi koji su rastavljeni bežeći od kralja hongkoškog podzemlja (Robert Ito), inače njihovog zaštitnika i učitelja. Nakon izlaska iz zatvora, Mak postaje deo medjunarodnog tima za borbu protiv kriminala, gde sreće Li An, koja je verovala da je mrtav, ali i njenog novog verenika Viktora Mansfilda (Nikolas Li). Oni dobijaju zadatak da istraže nezakonite poslovne transakcije. Nakon što mozak operacije biva otkriven, uslediće spektakulani obračun sa sjajnim specijalnim efektima. (thesowsondvd.com)

Lori Holden
Andrea koju u seriji Okružen mrtvima tumači Holdenova postaje prava opasnica u drugoj sezoni. Nakon gubitka sestre napadom na kamp, svoj bes i tugu počeće da kanališe ubijanjem zombija. Naučiće da barata oružjem, a postaće i zaštitnik grupe. (entertainment.gather.com)

Post a Comment

Previous Post Next Post