U najnovijem intervjuu sa Anabet Giš, autor Rik Bentli otkriva iznenadjenost odgovorom na pitanje šta je to što glumce horor filmova najviše plaši u životu. Za razliku od ostalih glumaca, koji se plaše paukova ili agenata, zvezda nove miniserije Bag of Bones (Vreća kostiju), autora Stivena Kinga, otkriva:

"Poprilično sam plašljiva. Verovatno zbog toga volim da radim horore. Na neki način verujem u duhove. Recimo da oni postoje."

Gišova je delovala dvosmisleno kada je dodala: "Reći ću da sam upoznala duhove. Plesala sam sa nekima od njih. Ne znam zašto ne možete da verujete. Ako ste otvoreni, bićete osetljivi na tu temu." (fresnobeehive.com


Bag of Bones je četvoročasovna priča o duhovima u kojoj pisac Majk Nounan (Pirs Brosnan) ne prestaje da pati zbog smrti supruge Džo (Giš). Za vreme blokade pisanja, san insipiriše pisca da poseti mesto sastanka para na obali jezera u zapadnom Mejnu. Majk postaje prijatelj sa atraktivnom udovicom Mati (Melisa Džordž) i njenom ćerkom Kirom (Kejtlin Karmajkl). On biva uvučen u bitku za starateljstvom sa Kirinim imućnim dedom Maksom (Vilijam Šalert). Dok se Majkova sposobnost pisanja vraća u normalu, njega počinju da progone noćne more i misteriozne posete duha bluz pevačice Sare Tidvel (Anika Noni Rouz), koji obitava u kući. Majkova zaposednutost misterijama jezera ga navodi na zaključak da njegova pokojna supruga želi nešto važno da mu kaže. Serija premijerno startuje 11. decembra.

foto: annabeth gish @ twitter

Post a Comment

Previous Post Next Post