Sajt The FW je komentarišući odustanak od spin-of verzije serije Glee, analizirao postojanje "naslednika" popularnih serija. "Naslednik" Dosijea X: Usamljeni revolveraši, dostigao je drugo mesto na listi:

"Ako je istorija pokazatelj uspeha (serije), šanse da spinofi budu približno dobre kao originali nisu nikakve. Naravno, hitovi poput Kafić uzdravlje (Cheers) i Bivis i Bathed izrodili su nezaboravne klasike Frejžer i Daria, koji su, u nekim situacijama, uspeli da iznenade same "predhodnike". Ipak, bilo je mnogo više neuspeha. Ove spin-of serije su se jedva probile kroz nekoliko zahvalnih, ali ipak nezanimljivih sezona." 

2/10 Usamljeni revolveraši

Odvažni štreberi, pomoćnici agenata Moldera i Skali na Dosijeima X činili su se savršenim za njihovu sopstvenu seriju o potrazi za uvrnutim zaverama. Teoretičarima zavere je ispunjena želja 2001. godine kada je Foks dozvolio tvorcu Dosijea X, Krisu Karteru, da stvori seriju sa nezamenjivim likovima. Serija je imala ogromnu podršku fanova, ali ne dovoljnu da proizvede očekivano veliki rejting, pa ju je Foks obustavio nakon jedne sezone prikazivanja... ili je to ipak bio elaborat zavere?

Post a Comment

Previous Post Next Post