Duhovnijev advokat Stenton L. Štajn je tražio od psihologa Dejvida Džej Leja da glumčevo ime ne dovodi u vezu sa knjigom o seksualnoj zavisnosti.

Glumac je do sada otvoreno govorio o ovim problemima koje je imao nakon naskida sa suprugom Teom Leoni 2008. godine kada je posetio centar za rehabilitaciju i na taj način pokušao da reši svoje probleme. Klinički psiholog napisao je knjigu pod nazivom Mit o seksualnoj zavisnosti, iz koje je preuzeo Duhovnijev slučaj za članak u Njujork Postu, koji je objavljen predhodnog vikenda.

Advokat je u pismu poslatom psihologu naveo da "razume stav prema kome knjiga svrstava seksualnu zavisnost kao 'fiktivnu bolest'... uzetu kao izgovor za neodgovorno ponašanje. Gospodin Duhovni prigovara bilo kakvu povezanost sa sadržajem ove knjige."

Dejvidov advokat je izjavio za Njujork Post: "Nije problem u tome da li je seksualna zavisnost ozbiljan zdravstveni problem ili ne... Kritikujem ideju doktora da koristi sliku mog klijenta u svrhu prodaje knjige. Apelujem mu da više ne krši njegova autorska prava."

starpulse

Post a Comment

Previous Post Next Post