Baš u trenutku kada je Frenk Spotnic izjavio da od novog nastavka Dosijea X nema ni govora (barem ne do kraja godine), Screen Crush je inspirisan izlaskom trećeg dela filma Ljudi u crnom na koga se čekalo punih deset godina, objavio listu deset franšiza koje su zaustavljene posle drugog dela, a zaslužuju trilogiju, ili kako je autor teksta doslovno rekao:

"Nije bitno što su neki od njih stari skoro 30 godina i zatrpani ispod sloja prašine. Ovo je Holivud! Pravimo rimejkove, smišljamo nove ideje i snimamo sve moguće nastavke! Studijski izvršitelji, ne pravite se blesavi. Dajte zeleno svetlo otpisanima i dokažite da još uvek ima života u ovim filmskim leševima."

Na ovoj listi su se pored Dosijea X našli i naslovi: Cannonball Run, Isterivači duhova, Caddyshack, Revenge of the Nerds, Loši momci, Brzina, Weekend at Bernie's, Mladi vukodlak i Gremlini. 

Za Dosije X je navedeno: "Još jednom, ako sudbina dozvoljava, film bi mogao da se dogodi pre nego što se pakao sledi. Dejvid Duhovni je uvek spreman za povratak u ulogu Foksa Moldera. A postoje beskonačne misterije koje tvorac Kris Karter i njegova ekipa mogu da istraže. Istina je negde tamo, a ako budemo bili te sreće, Molder i Skali bi dobili barem još jednu priliku za igrani film i otkrivanje te istine."

Post a Comment

Previous Post Next Post