foto: Dejv Nelson
Publika je ustala kada je Džilijan Anderson započela panel u sali Mariot Atriuma u nedelju popodne. Najpre je uverila sve prisutne da nije bila pijana na panelu dan ranije. Objasnila je kako je to jednostavno u njenoj prirodi.

Tokom prvih pola sata, Andersonova je najpre odgovarala na pitanja moderatora. Razgovor je bio fokusiran na njene trenutne i projekte koji su u pripremi, uključujući filmove: Shadow Dancer, Mr. Morgan’s Last Love i Sister (L’enfant d’en haut).

Glumicu ćemo moći da pratimo narednog februara u britanskoj seriji The Fall. Ona tumači ulogu britanske načelnice Stele Gibson koja dolazi u Belfast kako bi izradila profil nerešenog slučaja. Seriju od pet epizoda je opisala kao uzbudljivu, dok publika bude svedočila o serijskom ubici koji se našao na meti zakona. Dodala je i mogućnost istovremenog prikazivanja serije u Sjedinjenim Državama, ukoliko studio bude prodao seriju za potrebe tamošnjeg emitovanja.

Jedno od prvih pitanja publike bilo je vezano za mogućnost snimanja trećeg Dosijea X. Odgovorila je da Kris Karter radi na scenariju, ali se još uvek, dok ne bude gotov, ne zna da li će film biti snimljen.

Iako Anderson nije mogla da se seti šta je predhodilo pripremama za ulogu agenta Dejne Skali u Dosijeu X, navela je da je završila javnu objavu za FBI kojim bi ohrabrila žene da postanu agenti. Pre trideset godina, prva žena je uspela da dobije status specijalnog agenta.

Najbolji način kojim se može sumirati panel je savet koji bi Džilijan dala mladjoj verziji sebe: Cenite ono što se nalazi pred vama i nemojte trošiti previše vremena u čežnji, razočaranju i kajanju, jer troše vaše emocije. Može se svakako reći da je publika cenila ono što se nalazilo ispred njih, zadovoljna Džilijaninim dobokoumnim odgovorima.

Tekst preuzet sa: Daily Dragon Online
Slike sa panela: All About Gillian

Post a Comment

Previous Post Next Post