Mark Rouzen, producent i režiser televizije "Džordžvil", govorio je na nedavno održanom Mipkomu u Kanu o Karterovoj novoj seriji "The After". U razgovoru za 8 Art City, Rouzen je naveo:  

"Serija obiluje jakim elementima apokalipse. Radi se o prvih pet sekundi epizode, prvih pet minuta, pet sati, pet dana, pet nedelja. Uobičajno je za filmove, ali i neke serije poput "Revolucije", da prave vremenski skok za deset i dvadeset godina, zbog tadašnjeg dogadjaja. S obzirom da gledaoci žele specijalne efekte, tim produkcije dizajna voli detaljno da radi na njima. Produkcija se brine o tome da serija bude realistična, ako nam se nešto dogadja ovde, dešava se i napolju, tako da se nalazimo u sred nečeg nama nepoznatog, bilo da su u pitanju vanzemaljci, dogadjaji biblijskih razmera ili natprirodno, što je bilo tipično za Krisa Kartera u "Dosijeu X".

Svake nedelje će likovi u seriji pokušati da shvate šta se to zapravo dogadja oko njih. Pošto se radi o Karterovoj seriji, treba očekivati mnogobrojne obrte vezane za mitologiju. U stvari, Kris će potvrditi moje reči, jer se radi o seriji koja najviše podseća na "Dosije X", uporedjujući je sa svim što je do sada radio. Ono što se dogadja je tajna, možda povezana sa elementima natrprirodnog, a koju likovi moraju da otkriju. U isto vreme, oni su na zadatku: da pronadju porodicu jednog i lek za drugog lika, držeći se zajedno tokom cele serije. 

U prvoj sezoni moći ćemo da vidimo njihovo putovanje od Los Andjelesa do Njujorka, a nakon toga i obrte koje je Kris osmislio. Mislim da će publika koja je volela "Dosije X" zavoleti i ovu seriju."

 Izvor: 8artcity.com

Post a Comment

Previous Post Next Post