Dok fanovi još uvek spekulišu o povratku "Dosijea X", televizija ABC je odlučila da prateći trend ode korak ispred. Prema navodima sajta "Dedlajn", ova mreža je počela da priprema seriju o istraživanjima paranormalnog pod nazivom "Weird Desk," koja će biti prikazana na leto naredne godine.

Serija je zasnovana na navodnim misterijama iz stvarnog života i fokusira se na rad tajne organizacije sa predpostavljenim nazivom "Weird Desk". Jedinica predstavlja odredište za misterioznu inteligenciju koju preusmeravaju CIA i Državna bezbednosna agencija, u čije strogo poverljive poslove ne sme da se meša ni sam predsednik. Rešavajući slučajeve paranormalnog, natprirodnog i ponekad vanzemaljskog, Morgan, koji je na čelu organizacije, može se opisati kao tvrdoglav, asocijalan i briljantan čovek koji bi do sada umro da nije bilo njegove koleginice Rozete, pripadnice specijalnih snaga.

Trinaest epizoda ove serije potpisuju Karl Bajnder ("Stargejt") i Dejvid Tičer kao scenaristi, dok su za izvršnu produkciju zaduženi Tom Maza i Megi Marfi.



Hafington Post, Dedlajn

Post a Comment

Previous Post Next Post