Džilijan je prihvatila ulogu u naučno-fantastičnom filmu "Our Robots Overlords" Džona Rajta i scenaristkinje Kerolajn Tompson ("Edvard Makazoruki"), koji će biti radjen u britanskoj produkciji "Imbankment Films". Film predstavlja adaptaciju Ruperta Vajata po motivima čuvenog romana "Pesma ptica" Sebastijana Folksa i 3D animacije Endija Serkisa koja predstavlja njegovu viziju Orvelove "Životnjiske farme".

Džilijan, kojoj ovaj film označava povratak naučnoj fantastici nakon "Dosijea X", nije krila oduševljenje novim projektom: “Imam ulogu u filmu čije snimanje počine maja, sa Benom Kingslijem i robotima. Radni naziv ovog filma je 'Our Robot Overlords'.”
“Scenario je fantastičan, radnja filma je smeštena u budučnost, a govori o ženi koja sa svojih četvoro - petoro dece živi u svetu kojim upravljaju roboti i razilaze se u potrazi za nestalim ocem.”

Film sa budžetom od 21 milion dolara fokusiran je na robote i predstavlja futurističku Englesku u kojoj grupa tinejdžera pokušava da preživi. Od producenta Pirsa Tempesta i izvršnog producenta Marka Hafama, razvojnu podršku pružaju Britanski filmski institut i "Envizibl" koji je zadužen za specijalne efekte.



screen daily

Post a Comment

Previous Post Next Post