Za milione obožavatelja, Džilijan Anderson će zauvek biti istražitelj vanzemaljaca Dejna Skali. Ipak, bivša zvezda serije "Dosije X" sada živi u Londonu i priključuje se grupi zemaljskih televizijskih detektiva. Autorka ovog intervjua napominje da Anderson nikada nije izgledala bolje. U crnoj haljini, uskim farmerkama ili rolci, sa kosom uvijenom u konjski rep koji joj ističe besprekornu kožu i one poznate jagodične kosti. Niko nikada ne bi poverovao da ima 44 godine. 

Veoma je opuštena i pričljiva, bez ikakve naznake da je "temperamentna i ozbiljna" osoba kakvom se ranije predstavljala. Dok govori usvojenim britanskim akcentom - razmotriva je i pažljiva, ali veoma svesna vremena koje pokazuje sat, odbrojavajući minute do onog trenutka kada mora da ode i pokupi dva najmladja deteta iz škole.

Iako će Džilijan Anderson biti zauvek povezivana sa "Dosijeom X", dramskom serijom o paranormalnom, koja je emitovana od 1993 - 2002. godine uz dva filmska nastavka, ovaj intervju je bio fokusiran na načelnicu Stelu Gibson i novu dramu "The Fall", radjenu u produkciji Bi-Bi-Ci 2. Džilijan ocenjuje svog lika, navodeći da je ovo jedan od njenih najomiljenijih. Rečeno iz usta agenta Skali, ovo je velika izjava. 

U intervjuu je takodje bilo reči i o ranijim ulogama, ulozi u "Hanibalu" i životu u Londonu.

Link invervjua: express.co.uk

Post a Comment

Previous Post Next Post