Ako bi Džilijan Anderson imala bilo kakav uticaj, treći "Dosije X" bi se zasigurno našao u bioskopima širom sveta. Anderson i njen kolega Duhovni su tokom devet godina tumačili Dejnu Skali i Foksa Moldera, par agenata u Foksovoj hit seriji. Njih dvoje su saradjivali i na dva igrana filma.

Ipak, Džilijan je oduvek verovala da njihovi likovi nisu otišli sa malih ekrana onako kako dolikuje, pa se glumica nada da je sasvim moguće ispraviti stvar. U nedavnom intervjuu za "Kolajder", Džilijan je pored tematike vezane za treći film govorila o serijama "The Fall", "Crisis" i "Hanibal", kao i njenoj privrženosti likovima.

 O "Dosijeu X":

“Očigledno nam je potrebno još jedno poglavlje filma. Mislim da svi želimo taj film koji bi lepo upakovan ugledao svetlost dana. Radi se o vremenu. Što se tiče rasporeda, ne bih umela da odgovorim kada dolazi to vreme. Ne bih volela da požurujem Krisa i budem nestrpljiva, ali ako je rečeno da se to desi, desiće se.”

Andersonova je bila ohrabrena popularnošću serije koju su ljudi mogli da prate preko "Netfliksa", dodajući da je “oduševljena činjenicom da serija živi drugi život sa decom koja su bila opsednuta njome”, ali i da je “potpuno nova generacija je otkrila seriju na "Netfiliksu", što čitavu stvar čini savršenom”. Uz osrednji uspeh oba filma i revoluciju striminga koji oživljava nekada popluarne serije, jasno je videti zbog čega bi Džilijan volela da obriše prašinu sa "Dosijea X".

 inquisitr.com

Post a Comment

Previous Post Next Post