Prva epizoda serije "The Fall" koja je premijerno prikazana pre dve nedelje videlo je 3,5 miliona ljudi, što ju je učinilo najpopularnijom serijom koja je emitovana na kanalu BBC 2 u proteklih osam godina. 

Ovo je najveća dramska serija britanskog kanala nakon emitovanja serije "Rim" iz 2005. godine, a pridobila je i najveću publiku u poredjenju sa 2008. godinom, kada je emitovana druga sezona "Torčvuda", koju je tada pratilo 3,7 miliona gledalaca. 

Novinari su navodili da je druga sezona izvesna nakon što je Džilijan Anderson izjavila da bi volela da ponovi ulogu Stele Gibson.

Tvorac serije, Alan Kjubit je izjavio: "BBC je bio izuzetan partner koji mi je pružao podršku, a saradnja sa severno-irskim BBC-jem i Artists Studiom bilo najbolje iskustvo u dosadašnjoj karijeri." [...] "Oduvek sam zamišljao da serija ima nastavak i želim da čestitam Džilijan Anderson i Džejmiju Dornanu koji su svoje uloge doveli do savršenstva."

Supervizor Ben Stivenson je rekao da je uspeh serije još jedan podsetnik oživljavanja drame na kanalu i obećao ljubiteljima serije da njihovom zadovoljstvu nije kraj: "Uz složenost Alana Kjubita i uzbudljiv razvoj dogadjaja, kao i zadivljujuću glumu Džilijan i Džejmija, druga sezona serije je nešto što se mora dogoditi."


Izvor: metro.co.uk

Post a Comment

Previous Post Next Post