Glumica, koju su publika i kritika prihvatili ne samo na televiziji već i na sceni, tumačiće ulogu Blanš Dibua u komadu "Tramvaj zvani želja", autora Tenesija Vilijamsa, koji će biti izveden sledećeg leta u londonskom pozorištu Jang Vik (Young Vic).

Adaptacija će biti radjena u režiji talentovanog Australijanca Benedikta Endruza, koji je uspeo da stvori revolucionarni stil u realizaciji klasičnih pozorišnih dela.

"Kao da nam je ova prilika pala s neba", naveo je Dejvid Lan, umetnički direktor pozorišta. "Džilijan i Benedikt su tražili zajedničku saradnju. Dobili su priliku, a onda se rodila ideja o Blanš. Ako su njih dvoje u istom timu, onda treba očekivati vatromet na sceni!"

Kada se ljupka učiteljica Blanš doseljava kod svoje sestre Stele i njenog neotesanog supruga Stenlija, stiče se utisak da je ona prava dama, ali ubrzo saznajemo da je njen stil sušta suprotnost...

Detalji o samom komadu će biti objavljeni naknadno. S obzirom da Džilijan učestvuje u predstavi, predpostavlja se da je to dovoljan razlog da zvučna imena engleskih glumaca tumače uloge Stenlija i Stele.


Izvor / foto: Dejli mejl

Post a Comment

Previous Post Next Post