Izdavač stripova "IDW" je objavio spisak novih izdanja predvidjenih za januar 2014. godine, uključujući krosover pod nazivom "Dosije X: Zavera" ("The X-Files: Conspiracy"). Dogadjaj godine obuhvata likove serije "Dosije X" koji se susreću sa "Isterivačima duhova", "Transformersima", "Nindža kornjačama" i "Vranom". Za ovaj strip su pripremljene različite varijante naslovnica. Najzanimljiviju stvar, svakako, medju ovim izdanjima predstavlja dvodelni "Dosije X" specijal koji će najverovatnije pokriti celokupnu zaveru: 

Dosije X: Zavera #1 (od 2)
Paul Crilley • John Stanisci • Miran Kim
Dogadjaj godine počinje ovde! Kada Usamljeni revolveraši otkriju internet fajlove iz budućnosti, shvatiće da će kuga zbrisati veći deo čovečanstva. Zajedno sa Molderom i Skali na čelu, Revolveraši kreću u akciju i istražuju nekoliko urbanih legendi: grupu lovaca na duhove, kornjače mutante iz kanalizacije, robote koji menjaju izgled i osvetničkog duha!

Ovaj strip je praćen izdanjem meseca koje uključuje "Isterivače duhova":
Dosije X: Zavera: Isterivači duhova
Erik Burnham • Salvador Navarro • Miran Kim
Zavera se nastavlja! Usamljeni revolveraši ispituju prvi trag, Isterivače duhova. Da li se radi o propalicama i šarlatanima, koji od nesavesnih klijenata mlate pare? Ili imaju poseban uvid u život posle smrti? I kako su povezani sa kugom koja preti da zbriše čovečanstvo?




Izvor / foto: behindthepanels.net

Post a Comment

Previous Post Next Post