Čak i nakon dvadeset godina od premijernog emitovanja, Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson su dokazali da hemija izmedju njih još uvek postoji, dok su flertovali na crvenom tepihu u njujorškom Pelej centru za medije.

Glumci su prisustvovali specijalnoj tribini pod nazivom "Istina je ovde: Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson o Dosijeu X" i još jednom stavili do znanja da bi bilo uzbudljivo ponovo raditi zajedno.

Dok su imenovali svoje omiljene scene iz serije, Džilijan je otkrila da je njen izbor epizoda "The Unnatural" koju je režirao Dejvid. Kada ju je voditelj tribine upitao: "Zbog čega si odabrala baš nju?", Džilijan je odgovorila: "Jer želim ponovo da je vidim, a i Dejvid je bio njen režiser", dok je Dejvid dodao: "Mislim da si bila neodoljiva u njoj."

Publici je nakon toga dobacio: "Nikada joj ovo nisam rekao, ali znam da je bila baš pripremljena za mene."

Na pitanje o eventualnoj zajedničkoj saradnji na drugoj seriji, Dejvid je odgovorio: "Mi smo čuvari Moldera i Skali. To bi moralo da bude nešto veoma posebno."

Ipak, Džilijan je bezobrazno predložila: "Ali, Skali bi mogla da se preruši kao striptizeta i ima seks sa tobom", kao referencu na Dejvidovu ulogu u "Kalifornikaciji".








Foto: Dejli mejl, Zimbio, Monsters and Critics

Post a Comment

Previous Post Next Post