Publika će moći da prati (ne)zgode Henka Mudija u poslednjoj, sedmoj sezoni hit serije, koja će se premijerno prikazati aprila naredne godine, saopštio je Dejvid Nevins, predsednik zabavnog programa televizijske mreže Šoutajm. Poslednjih dvanaset epizoda će na nezaboravan način završiti poglavlje serije prateći Henka, Karen, Beku, Čarlija i Marsi u smelim komičnim greškama i seksualnim ispadima.

“Uz jedinstveni spoj lirizma i ispada, "Kalifornikacija" je postala jedna od naših revolucionarnih serija,” naveo je Nevins. “Bićemo zauvek zahvalni Tomu Kaprinosu za vodeći kreativni naboj u ovoj nezaboravnoj komediji, kao i Dejvidu Duhovniju za stvaranje nemilosrdnog hedoniste kao što je Mudi. Tom je pažljivo isplanirao poslednje poglavlje Henkove sage i priveo je na predivan i zadovoljavajuć zaključak, koji će se dopasti dugogodišnjim fanovima.”

Od kako je serija debitovala avgusta 2007. godine, Henk Mudi je za kratko vreme postao svačiji najomiljeniji izričito iskren, samodestruktivni zavodnik koji se poklonio pred oltarom seksa, droge i rok muzike. U poslednjoj sezoni saznajemo da njegov nikada objavljeni film “Santa Monica Cop” postaje serija pod istim nazivom. To će Henku stvoriti dodatnu nervozu zahvaljujući šefu Riku Ratu (Majkl Imprerioli), koji je zadužen za seriju, ali i njegovim prijateljima iz tima scenarista, uključujući Goldi (Mari Lin Rajskub) i Alonsa (Alonso Boden). Ipak, biće bačen u vatru od strane stare prijateljice Džulije (Heder Grejem), čiji dolazak prouzrokuje haos u njegovom dovoljno grozničavom životu i u vezi sa Karen. Za to vreme, Čarli i Marsi bore se sa posledicama njihovog pomirenja i zavodljive ponude bivšeg supruga Stuja Begsa (Stiven Tobolovski). Rob Lou, Brendon T. Džekson, Oliver Kuper and Mersedes Masun će se takodje naći kao specijalni gosti serije.



Izvor: ZAP 2 it

Post a Comment

Previous Post Next Post