Dok se seriji "Breaking Bad" posvećuje spin-of pod nazivom "Better Call Saul", Karter reflektuje iskustvo sa svojim spin-of materijalom. "Usamljeni revolveraši" su premijerno prikazani marta 2001. godine i uprkos privrženosti fanova Bajersu, Lengliju i Frohajkiju, serija je ukinuta nakon 13 epizoda.

Karter predpostavlja da su na ovo uticali nedostatak promocije i loše vreme za emitovanje. "Stvari su upravo tada počele da se menjaju", rekao je. "Realiti programi su počeli da se prikradaju i upravo pred kraj 'Dosijea X' pejzaž je već počeo da se menja."

Ipak, on je žestoko ponosan na Revolveraše: "Odlični su i zabavni". Prema tome, kakvu mudrost bi mogao da ponudi tvrocima spin-of serije o Saulu Gudmanu? "Bogo, ovim ljudima nije potreban moj savet. Oni tačno znaju šta rade".

"Dosije X: Sezona 10" nije prvi strip o agentima Molderu i Skali, ali je svakako prvi koji se radi pod vodjstvom Krisa Kartera.

"Ranije nisam radio na stripovima jer nisam imao vremena, ni sklonosti", objasnio je Karter. Ipak, kada je čuo šta je planirano za seriju, ponudio je svoju pomoć. "Mislim da rade odličan posao. Svidja mi se ponovno oživljavanje likova i to je ono što me golica".

Karter je trenutno zauzet drugim stvarima. Završio je Amazonov pilot "The After" koji, prema navodima ovog studia "prati osam stranaca koji su zajedno bačeni nepoznatim silama i pomažu jedni drugima da prežive u surovom svetu koji prkosi objašnjenju".

Tu je i super-tajni projekat produkcije AMC na kome je počeo radi. "Napisao sam scenario koji je naišao na dobre kritike. Još uvek je u fazi razvoja" S obzirom na radnju, može se smatrati da projekat ima neke veze sa zaverama. Izgleda da se Karter vraća na dobro poznati teren.

Izvor: MTV

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konačno je osvanula prva slika sa snimanja serije "The After". Karter je ovim povodom izjavio: "Veoma sam sujeveran po pitanju onog čime se bavim pre nego što je privedeno kraju i zabavnije je to čuvati kao misteriju! Reći ću samo da ova serija istražuje ljudsku slabost, mogućnost, užas i triumf ljudskog duha".

Izvor: Hollywonk, Vk.com/thexfilesru

Post a Comment

Previous Post Next Post