Autori Rend Ravič i Far Šariat su uz glumce Dermota Malronija, Džilijan Anderson, Rejčel Tejlor i Lensa Grosa diskutovali o sadržaju 13 epizoda serije "Crisis" na konferenciji Asocijacije televizijskih kritičara.

Anderson tumači lik Meg Fič, izvršnu direktorku multinacionalnog konglomerata informacionih tehnologija, čija je ćerka jedna od srednjoškolaca otetih u seriji. Rejčel Tejlor tumači lik njene sestre Suzi Dan, FBI agenta dodeljenog za rad na ovom slučaju.

"Nismo komunicirale šesnaest godina. Eksplozija ovog dogadjaja je donela našu disfunkcionalnu vezu u sadašnjost i trebaće da prodje malo vremena dok ne budemo shvatile zbog čega je moralo da dodje do medjusobnog udaljavanja. Takodje, biće bitno upoznati i naš emotivni odnos. Najbolja stvar u seriji se odnosi na celokupnu akciju i njen aspekt trilera, uz medjusobnu povezanost likova koja se prepliće kroz jednu celinu. Bez obzira da li su rodjaci ili roditelji, dete ili učitelj ili je u pitanju romansa, ove veze su veoma aktivne i upotpunjuju emotivni život."

Anderson, koja već duže vreme živi u Londonu, bila je u potrazi za projektom "na ovoj strani sveta" kada ju je serija "Crisis" pronašla. "Ovo je jedan od onih scenarija o kojima nisam prestajala da razmišljam. Dala sam scenario ćerki koja ga nije ispustala iz ruku. I to je bilo to. Razgovarala sam sa Rendom i Farom o tome kako bi se moglo živeti u Londonu i zameniti ga Čikagom. Mešavina veoma dobrog pisanja scenarija, odličnih glumaca i potencijalno izvodljivog putovanja su me naveli da pristanem i uzbudjena sam zbog toga."

"Veoma je čudno videti da svi na setu nose FBI jakne osim mene", našalila se glumica za kraj.





Izvor: IGN / Foto: Dejli mejl/Splash/Getty, "Crisis" [Fejsbuk]

---

Na tek održanoj konferenciji za novinare koju je organizovala Asocijacija televizijskih kritičara, Džilijan Anderson je navela da bi ponovo oživela lik Skali u okviru filmske trilogije "Dosije X".

"Mislim da se o tome stalno priča i da stvari verovatno napreduju, ali me niko nije obaveštavao o filmu od kada sam poslednji put vodila razgovor."

Da li bi glumica volela da tumači Dejnu Skali u narednom filmu? "Da, da. Ako se delovi budu sklopili, imaćemo taj razgovor još jednom."


Izvor: etcanada.com / Foto: Chris Haston/NBC

---

Džilijan Anderson i Dermot Malroni su u intervjuu za mrežu "Black Hollywood Live" pričali o svojim likovima, radnji, visokim ulozima u seriji i vezama izmedju likova.



---

Ovaj glumački par je za "Access Hollywood" takodje pričao o seriji, njihovom odsustvu sa filmova i o tome da li Dermot može da se meri sa Dejvidom Duhovnijem.

Post a Comment

Previous Post Next Post