U jednom od skorašnjih intervjua Anderson je svoj lik opisala kao "izuzetno moćnu ženu, toliko uticajnom da je u prostoriji sa drugim ljudima gotovo uvek najmoćnija".

Logično, kada su deca oteta, uključujući i njenu ćerku, Fič oseća da gubi kontrolu i Džilijan se slaže da to "utiče na nju psihološki i emotivno", što je slučaj i sa ostalim roditeljima, a biće intrigantno prateći njihovo stanje tokom emitovanja serije.

"Eksplozivne reakcije prate ovaj eksplozivni dogadjaj. Serija ima obimnu ekipu sa detaljno razvijenim likovima, uz sagledavanje odnosa roditelja i dece, rodjaka, razvoja tih odnosa, odnosa koji propadaju izmedju dece medjusobno, zatim medju ljudima koji su ostavljeni kod kuće i ljudima koji s osmislili ceo dogadjaj... Pratićemo roditelje do samog kraja i uvidećemo njihove tajne... Na kraju krajeva, radi se o roditeljima koji su spremni na sve kako bi sačuvali živote svoje dece."

Ako "Crisis" zvuči kao premisa koja je isuviše kratka bi se rastezala u narednih nekoliko sezona, možda neće ni biti razloga za brigu, jer prema rečima Andersonove postoji plan za dalji nastavak:

"Prema onome što nam je rečeno, tačka na priču o kidnapovanoj deci biće stavljena na kraju sezone i najverovatnije svi likovi će se vratiti svojim životima i imaće osećaj da je sve na svom mestu - dok se ne budu uverili u suprotno. Kada se jedna stvar sredi, druga ode dodjavola. Ne znam o čemu se tačno radi, ali zvuči ubedljivo."


Izvor: Channel Guide Magazine
Foto: #Crisis @ Fejsbuk

Post a Comment

Previous Post Next Post