Dejvid Duhovni je dobio ulogu u drami perioda produkcije NBC, gde će tumačiti lik policijskog detektiva u potrazi za kontroverznim losandjeleskim muzičarem, hipijem i liderom sekte Čarlsom Mensonom.

Ovaj projekat označava ponovnu saradnju Duhovnija i šefa NBC Entertejnmenta Boba Grinblata, koji je svojevremeno odobrio "Kalifornikaciju" tokom svog mandata u Šoutajmu. Grinblat i Duhovni takodje imaju dodirne tačke sa "Dosijeom X", s obzirom na to da je Grinblat upravljao razvojnim programom dramskih serija na Foksu tokom devedesetih.

"Radujem se ponovnoj saradnji sa Bobom Grinblatom i povratku na zemaljsku televiziju. Mislim da 'Aquarius' ima sve šanse da postane izvanredna serija i sa nestrpljenjem očekujem početak snimanja", naveo je Duhovni.

U seriji "Aquarius", Duhovni će tumačiti lik komplikovanog losandjeleskog narednika. Tokom kasnih šezdesetih je uz pomoć mladjeg partnera započeo potragu za sitnim kriminalcem koji je na vešt način uspevao da vrbuje ranjive devojke za njegov "cilj".

Serija je zamišljena kao praćenje obrta Mensonovih prvobitnih napora da se postane poznat, ali će ubistvo tokom pijanke avgusta 1969, učiniti njegovo ime sinonimom za zlo, o ćemu će biti reči u kasnijoj fazi serije.

Pod pokroviteljstvom ITV Studia, "Aquarius" će sa 13 najavljenih epizoda postati najprofesionalniji projekat televizijske mreže do sada.



Izvor: Variety

Post a Comment

Previous Post Next Post