Tokom sedam sezona "Kalifornikacije", Duhovni je tumačio lik Henka Mudija, pisca i simpatičnog hedoniste koji je nedorastao zadatku da ponovo osvoji svoju prvu ljubav Karen. Iako je zakoračio u ovu sezonu znajući da bi najverovatnije bila i poslednja (što se ispostavilo tačnim), Duhovni navodi da pristup glumi nikada nije menjao.

"Momak je u suštini ostao ista osoba, pa su ulozi ostali onakvi kakvi su bili na početku snimanja serije", objašnjava Duhovni. "Pitao sam [tvorca] Toma Kapinosa: 'O čemu se ovde zapravo radi?' Odgovorio je: 'Šta ako si na pravom putu po prvi put, u ljubavi, a onda sve to sjebeš? Kako ćes nazad i da li je to uopšte moguće? Da li je moguće da ostaneš zauvek srećan?'"

Do sada, na ovo pitanje Henk nije odgovorio. Iako su Henk i Karen dali sebi novu šansu, nikada ustvari nisu uspeli da nadju zajednički jezik. U šestoj sezoni, njihova ćerka je želela da se oproba kao pisac. Tada je Karen počela da se pita da li je Beka jedina stvar koja par drži zajedno. Postavlja se pitanje: Da li je Bekino odsustvo prepreka u Henkovom konačnom pridobijanju Karen?

"Henk je oduvek smatrao da postoji mnogo toga što ih održava, pored Beke. Mislim da je oduvek znao da želi Karen. Oduvek je bio siguran i jednostavno surovo iskren prema samom sebi, okruženju, vezi i porodici. Njegova komedija stvara pogrešnu odluku za prave razloge. Osim toga, oduvek je imao jasnu predstavu onog što želi. Bitan je način na koji će to moći da izvede, što važi i za Karen."

Prema tome, Duhovni je zadovoljan načinom na koji će se Henkovo putovanje privesti kraju. Dakle, da li Henka i Karen očekuje srećan kraj? 

"Tom je veoma osećajan momak. Čini se da serija nije emotivna, gledano na prvi pogled, ali su nam Henk i Karen oduvek predstavljali završnicu. Srce serije je oduvek bio vezano za emocije, pa verujem da će kraj predstavljati upravo to srce."



Opširnije: TV Gajd

Post a Comment

Previous Post Next Post