Džilijan Anderson je "poprilično šokirana" smerom u koji ide nova sezona priznatog trilera "Pad", dodavši da bi se "definitivno" vratila u ulogu super-kul detektivke Stele Gibson.

Govoreći na tribini povodom specijalnog prikazivanja druge sezone, glumica je navela: "Gledana u celini, serija je za mene još od samog početka predstavljala svojevrsno čudo."

Svoj lik okarakterisala je veoma interesantnim ne samo zbog Stelinog porekla i enigmatičnosti, već i zbog jasnog stava o nasilju i nasilju nad ženskom populacijom, dodajući: "Ona pruža pravu podršku ženama i mišljenja je da žene treba poštovati. Ne želi da štedi reči kada govori o tom problemu. Izgleda da joj je to u srži. To mi se dopada kod nje."

Scenario za predstojeću sezonu opisala je kao "jednu od najbolje napisanis stvari koje je pročitala" i bila je "zadivljena", ali i "poprilično šokirana" smerom u koji ide druga sezona serije, kao i "nepredvidivošću jednog dela radnje".




Tekst i foto: Showbiz Spy 


Odlomak sa tribine serije "Pad", na kojoj su prisustvovali Džiliajn Anderson, Džejmi Dornan i Alan Kjubit. Tribina je održana u londonskom hotelu Mejfer, 23. septembra.

Foto: Nesta McGregor (@NestaMcG)

Post a Comment

Previous Post Next Post