Govoreći o novoj ulozi u seriji "Madam Secretary", Tea Leoni je u intervjuu za magazin Parejd svoju vezu sa Duhovnijem nazvala "i više nego prijateljskom". Uprkos razvodu, koji je okončao sedamnaestogodišnji brak, na glumičinom domalom prstu se i dalje stoji supružnička tetovaža iz 2007. godine, koja se dopunjuje sa Dejvidovom. "Slušajte, Dejvid mi je dao dva najlepša poklona na svetu; ne znam kako bih uopšte mogla da ga mrzim", istakla je Tea. "Oduvek smo se voleli i volimo svoju decu… Ne pravim se glupom — razumem da osećanja mogu da bole i tako stvari učine nezgodnim. Imali smo takve momente. Ipak, deca su nam itekako važna, a znam i da se on tako oseća. On je dobar momak."

Leoni je dodala i da su deca boravila kod oca tokom skoro celog leta. "Zabavno je provoditi vreme zajedno i lako je govoriti o njima. Deca bi na kratko govorila: 'Oh, sada mogu tebe da zezam odavde i njega dok je tamo', na šta smo reagovali: 'Nove vesti — ne!' "

Dejvid je povodom ovih dešavanja naveo: "Tea i ja smo provodili dosta vremena zajedno; bićemo povezani zauvek". Znao je da nova serija ima poseban značaj za nju, s obzirom da joj se "momentalno posvetila. Obično joj je potrebno malo vremena da sagleda stvari sa svih strana."


Izvor: Parade

Post a Comment

Previous Post Next Post