Džilijan Anderson je jedno od najvećih imena redovne glumačke postave treće sezone "Hanibala". Njen lik bi mogao da utiče ili na nastavak Lektorovog putovanja ili da ga privede kraju. Iako je do sada glumila u nekoliko serija sa mračnom tematikom, Anderson navodi da je ova horor drama produkcije NBC odvedena na drugačiji nivo.

"Hanibal je isuviše mračan za mene!", navela je glumica u intervjuu za Hollywood Reporter.
"Ako ću već da pregledavam neke od svojih scena, moraću da stavim prst na premotavanje. Doslovno, nisam takva osoba. Ipak, interesantna mi je činjenica da je [tvorac serije] Brajan Fuler pravi genije i koliko je izvanredno praviti ovakav projekat umetničkom notom."

"Spomenuću i mogućnost da radim sa svim ovim divnim glumcima - a i kada vam se nudi prilika da budete psihijatar Hanibala Lektora, teško je to odbiti! (smeh) Tako da sve to ima veze sa ovim, a ne sa mračnim prikazima, jer me tamna strana nimalo ne privlači."

Što se tiče same serije, fanovi bi morali da se strpe još malo, s obzirom na najnoviju vest. Naime, NBC je odlučio da treća sezona serije "Hanibal" startuje na leto.

Post a Comment

Previous Post Next Post