Od kada su Foksovi čelnici Dejna Volden i Geri Njuman potvrdili pregovore o nastavku "Dosijea X" kao serije sa kraćim trajanjem, nekoliko esencijalnih pitanja je isplivalo na površinu.

Medju njima su i pitanja o rebutovanju ili nastavljanju na prekinuto, glavnim ulogama i povratku Dejvida i Džilijan u svoje likove. Ovo su pitanja koja imaju ili će uskoro dobiti odgovor. Medjutim, da li će se Frenk Spotnic vratiti kao podrška svom prijatelju i bivšem šefu Krisu Karteru? To je pitanje koje će se tek razmatrati.

TVWise je nedavno intervjuisao Spotnica povodom projekta "Čovek u visokom dvorcu" i jedno od postavljenih pitanja bilo je vezano za potencijalni povratak "Dosijea X".

Zbog očiglednih razloga, Frenk Spotnic je odbio da da direktan odgovor na goruće pitanje o njegovom učešću u novom nastavku "Dosije X" franšize, ukoliko ga Foks bude odobrio. "Ne mogu ništa da vam kažem", odgovorio je Spotnic, dodajući da će se serija najverovatnije vratiti u nekom obliku.

"Oduvek sam mislio da će se ovo dogoditi, mada nisam mogao da budem siguran za formu. Iako film iz 2008. nije ispunio očekivanja publike, ni na trenutak nisam pomislio da je to kraj 'Dosijea X'. Znao sam da će u nekom trenutku, na neki način, povratak biti neizbežan, i još uvek sam ubedjen u to."

[Izvor]

Post a Comment

Previous Post Next Post