Vankuver (News 1130) – Nakon što je Foks odlučio da vrati "Dosije X" na male ekrane, postavlja se pitanje da li će se nove epizode ikonske serije o paranormalnom ponovo snimati u Vankuveru? Kako bi pronašli odgovor, autori navedenog sajta su kontaktirali čuvenog Pušača.

"Sa sigurnošću znam da će ih snimiti i da su se raspitivali za mene", naveo je Vilijam B. Dejvis, koji je tokom devet sezona tumačio glavnog negativca u seriji. "Za sada mi nisu ništa konkretno ponudili, ali su očigledno želeli da znaju da li imam slobodan termin."

Dejvis bi bio "i više nego zadovoljan" reprizom svoje uloge, uz sve ostale detalje koji je prate. "Okolnosti, scene, set, likovi - bilo bi izvanredno uraditi to još jednom. Celokupan ambijent serije, ekipa, režiseri, a pre svega Kris Karter, čine se pozitivnim i uzbudljivim, što je predstavljalo pravo zadovoljstvo za nekog ko je bio deo ovog tima."

Što se tiče Metro Vankuvera koji je dočaravao sivilo i sumornu pozadinu u seriji, Dejvis veruje da bi se snimanje moglo ponoviti na istom mestu. "Koliko sam razumeo, angažovali su vankuverskog direktora kastinga, upravo onog sa kojim su već saradjivali, i po mojim shvatanjima snimanje će se obavljati upravo u Vankuveru."

Ipak, u tipičnom maniru Pušača, njegova izjava se ne čini definitivnom. "Naravno, ništa od onoga što govorim ne može biti zagarantovano!"

[Izvor]

Post a Comment

Previous Post Next Post