Glumica i novinarka/aktivista Dženifer Nadel objaviće zajedničku knjigu pod nazivom "WE", koju je izdavač "Atria" opisao kao "revolucionarni vodič samopomoći" za žene.

Džudit Ker, čelnica ove izdavačke kuće, najavila je da će se knjiga naći u prodaji 8. marta naredne godine, što se poklapa sa Medjunarodnim danom žena.

Knjiga je zamišljena kao fokus na duhovne, emotivne i psihološke potrebe svih žena "pružajući put ka pronalaženju unutrašnje slobode i sreće, uz moć da promeni svet u kome živimo".

Anderson napominje da knjiga ne predstavlja političku raspravu, već "poziv svim ženama na svetu – a kada kažem žene, mislim i na devojke, transrodne i ostale osobe koje se suštinski identifikuju kao nežniji pol… potrebno je da se držimo zajedno i zauzmemo se jedni za druge, bez medjusobnog nadmetanja."

"Postoji tačka sveopšteg ukrštanja – psihologije, duhovnosti, materijalnog i politike. 'WE' predstavlja putovanje ka toj tački, čijim dostizanjem sve naprasno postaje moguće", dodala je novinarka Nadel.

Hollywood Reporter

Post a Comment

Previous Post Next Post