Ekipa magazina Entertejnment vikli obišla je lokacije na kojima su tokom prvih nedelju dana snimane početne scene nove mini-serije. U čast povratka serije, Duhovni i Anderson napravili su set fotografija, od kojih jedna krasi naslovnu stranu najnovijeg izdanja (3. jul), koje će sadržati intervjue sa glavnim akterima serije. 

"Molder nije na lepom mestu", izjavio je Duhovni, koji je delovao zapušteno, neobrijan i u cipelama bez pertli. "Po ovako lošim farmericama možete zaključiti kakva je moja garderoba. On se nalazi na veoma mračnom mestu."

Skali deluje skockanije u sakou sa suknjom i visokim potpeticama. "Svidja mi se stanje u kojem se nalazi zatečena veza izmedju Moldera i Skali", navodi Anderson.

Nažalost, internet je pogrešio: Druga epizoda, nazvana "Home Again", neće predstavljati nastavak čuvene epizode "Home". "Nećemo praviti nastavke nijedne od klasičnih favorita publike, iako smo razmišljali o tome. Ovo su potpuno nove priče. Nadamo se da ćemo vas uplašiti na potpuno novi način", izjavio je Karter.



Delove ove priče možete pročitati na sajtu EW. Skenove očekujte uskoro!


PROMO fotke [epizoda 1, "My Struggle"]:







Post a Comment

Previous Post Next Post