Duhovni koji u seriji "Akvarijus" tumači bezosećajnog detektiva, opisan je kao senzacionalan. Ipak, ovaj glumac nije preterano oduševljen rečima hvale. Iako je prešao pedesetu, čini se da Dejvid nakon razvoda korača sigurnim koracima. On se prema sopstvenim rečima "oseća dobro" i "izražava se na različite načine onim stvarima koje ga čine srećnim, smatrajući da nema potrebe za samodokazivanjem".


O "Dosijeu X":

Vraćaš se u "Dosije X"… koliko su sada stvari drugačije?
Razlika je u tome što smo Džilijan i ja postali drugačiji. Postali smo bolji glumci koji unose promene i sposobnosti u uloge, koje kao da su pisane pre dvadeset godina. To je jedna od zanimljivosti, koja ukazuje na to da stvari neće biti iste, kao što nismo ni mi.

Kako izgleda ponovna saradnja sa Džilijan nakon svih ovih godina?
Osećaj je poznat. Radili smo zajedno dugi niz godina, da bismo se okupili još jednom na snimanju drugog filma. Postoji nešto u vezi nas, a to je činjenica da smo toliko dugo radili na seriji. Zauvek ćemo biti povezani glumom koja će nas stalno pratiti.

Kako je izgledao prvi dan na snimanju nastavka?
Nažalost, imao sam pet stranica uvodnog dijaloga, i prošlo je mnogo vremena od kad mi je neko tražio da izgovaram takva sranja. Mislim, elektrogravitaciona propulzija. To je samo jedan primer. A toga ima na svih pet stranica teksta. Prvi dan snimanja bio je odličan, jer je bio u redu - evo kako ovaj momak priča, evo ga svet u kome se nalazimo, pa prema tome, hajde da ga oblikujemo.


Link intevjua: Star 2

Post a Comment

Previous Post Next Post