Popularni sajt u svom tekstu objašnjava da bez obzira na njihov raskid ponovo može biti uspostavljena prethodna dinamika emotivnog odnosa. S druge strane, raskid će omogućiti da se Karter i njegov tim autora poigraju sa potpuno novom tematikom. Agenti su do sada prikazivani kao stranci, prijatelji i ljubavnici, pa je novi aspekt njihovog odnosa potpuno drugačiji i uzbudljiv. Nova dinamika je dobrodošla i treba je prihvatiti oberučke.

Sporni klip, koji još uvek nije dostupan za javnost, razočarao je fanove koji podržavaju njihovu romansu (eng. shippers). Ipak, smatra se da scena ne prikazuje previše antagonizma izmedju Moldera i Skali. Zapravo, Skali je stavila do znanja da brine za Moldera, dok on govori o težini nove teorije zavere. U jednom trenutku, Molder će reći: "Istina je negde tamo", što je ustvari doprinelo da se atmosfera zagreje.

Ovaj raskid, koji je možda i bio neophodan, sasvim sigurno odvodi Moldera i Skali na novi put. Naravno, parovi koji su ujedno i partneri mogu osetiti trzavice na poslu, ali da li će fanovi moći da podnesu njihov trenutni status, samo da bi ih na kraju šeste epizode ponovo videli kao par ili čak potpuno otuđene? Odgovor ne postoji. Zaposleni u redakciji "E! News" još uvek ne znaju šta će se dogoditi sa njima. Ipak, vodjeni ovim vestima, gledaoci će moći da vide kako se pravila igre menjaju. Trunka nade će sigurno postojati za sve one koji žele da vide Moldera i Skali zajedno. Ovo je novo poglavlje za glavne protagoniste, "Dosije X" i fanove širom sveta.

Bez obzira na njihov status, oni su još uvek pravi par. Kao što svako od nas zna, nemoguće je ponoviti dinamiku i hemiju izmedju Duhovnija i Andersonove, stoga uživajmo u novom statusu Moldera i Skali. Uživajmo u novom "Dosijeu X". I ne zaboravimo najbitnije: oni se vraćaju!


Post a Comment

Previous Post Next Post