Gde god da se pojavi, glumičini fanovi će je uvek dočekati u naletu histerije. Tako je bilo i juče, tokom tribine održane u Ekspo centru. Džilijan je svojim prisutvom počastila fanove dva puta: najpre u prepodnevnim satima kada je davala autograme, a zatim u uveče na interaktivnoj tribini sa publikom.

Kraći osvrt sa tribine: 

Snimanje novih epizoda delovalo je poznato, ali i neobično u isto vreme. Dejvid i Džilijan su mnogo bliži sada nego pre trinaest godina, kada je prekinuto snimanje serije.

Vezu izmedju Moldera i Skali ne smatra dvosmislenom. Oni će podeliti nekoliko intimnih momenata u narednoj sezoni. Da je ona bila scenarista novih epizoda, ne bi menjala dinamiku njihove veze jer u potpunosti veruje u Karterovu zamisao.

Njena ćerka Pajper nikada nije izrazila želju za glumom. Radila je u odseku za produkcioni dizajn tokom snimanja najnovijih epizoda u Vankuveru.

Povratak u pozorište planira tek za tri godine. Za sada je fokusirana samo na američku premijeru predstave "Tramvaj zvani želja".

Još uvek ne postoje naznake da bi nova "Dosije X" video igra mogla da ugleda svetlost dana, ali je to prema njenim nagadjanjima moguće.

Vilijam je jedna od tema o kojoj će se mnogo govoriti u seriji i on će se, prema njenim rečima, "pojaviti... na neki način".

http://iddoitforfreebaabe.tumblr.com/post/134213535741/no-gillian-thats-only-a-picture-david-its-not

http://ill-show-you-later.tumblr.com/post/134166969931/iheartdanascully-gillian-anderson-at-the




Naslovna slika preuzeta sa sajta: La Depeche

Post a Comment

Previous Post Next Post